29 Haziran 2012 Cuma

Kırık Ok film indir -#124; Türkçe Dublaj Broken Arrow indir



Hd film kalitesinde Kırık Ok filmini buradan Türkçe Dublaj ve tek link halinde indirebilirsiniz. Keyifli indirmeler ve keyifli izlemeler dileriz.
Fullfilmindir.com size iyi seyirler diler. Güncel vizyon film ve diziler ile hep sizinleyiz. Tek link film indirme siteniz.
Kırık Ok 1950 fullfilmindir.com Tom Jeffords bir Amerikan askeridir. Tom, beyazlarla-Apaçiler arasındaki savaşın bitmesini ve iki kültürün kendi topraklarında özgürce yaşamasını istemektedir. Bir Apaçi gencin hayatını kurtarır ve Apaçilerin adalet duygusunu keşfedince, barışın ilk adımını atmaları için Kızılderilileri motive eder. Böylece Apaçi kültürünü daha iyi tanır ve hatta kalbini bir Yerli'ye kaptırır. Zamanla Tom-#8217;un çabaları amacına ulaşır ve üç aylık barış deneme süreci başlar. Fakat barışı engellemek için her iki taraftan da isyancılar saldırılar düzenlemektedir. Bu saldırılardan Tom da etkilenir ve barış konusundaki umutlarını kaybetmeye başlar. Ama kayıpsız ve ödünsüz barış olmayacağını er geç fark edecektir.


Kırık Ok film indir
Kırık Ok film indir | Türkçe Dublaj Broken Arrow indir gönderen : fullfilmindir.com
internetten film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder