30 Haziran 2012 Cumartesi

Deniz Gezmiş Belgeseli: Delikanlım İyi Bak Yıldızlara indir



Hd film kalitesinde Deniz Gezmiş belgeselini buradan tek link halinde indirebilirsiniz. Keyifli indirmeler ve keyifli izlemeler dileriz.
Fullfilmindir.com size iyi seyirler diler. Güncel vizyon film ve diziler ile hep sizinleyiz. Tek link film indirme siteniz.
Deniz Gezmiş Belgeseli: Delikanlım İyi Bak Yıldızlara 2012 fullfilmindir.com Can Dündar belgeseli -#8220;Delikanlım İyi Bak Yıldızlara-#8221;da, 6 Mayıs 1972 tarihinde idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan-#8217;ın mücadelesi ve yaşamlarından bölümler döneme tanıklık edenlerin ağızlarından anlatılıyor. Bora Gezmiş, Celal Doğan, Cemil Gezmiş, Ergin Konuksever, Ertuğrul Kürkçü, Gökalp Eren, Hacı Tonak, Halit Çelenk, Mehmet Asal, Mustafa Yalçıner, Şule Albayraktaroğlu ve Mehmet Eymür, bu belgeselde 68-#8242;i ve Denizleri anlatıyor. Bu belgeselde yer alan şiirleri ve mektupları Tuncel Kurtiz seslendirdi. Deniz Gezmiş-#8217;e dair daha önce yayınlanmamış yurtdışı ve yurtiçi arşivlerden derlenen fotoğraf ve görüntüler ilk kez bu belgeselde.


Deniz Gezmiş Belgeseli: Delikanlım İyi Bak Yıldızlara indir
Deniz Gezmiş Belgeseli: Delikanlım İyi Bak Yıldızlara indir gönderen : fullfilmindir.com
Gelen Aramalar: delikanlım iyi bak yıldızlara indir,delikanlım iyi bak yıldızlara tek link indir,iyi bak yıldızlara belgeseli indir,delikanlım belgeseli indir,delikanlım iyi bak yıldızlara belgeseli indir,delikanlım iyi bak yıldızlara full,deniz gezmiş belgeseli delikanlım indir,deniz gezmiş belgeseli delikanlım iyi bak yıldızlara indir,deniz gezmiş delikanlım belgeseli indir,delikanlim deniz gezmis indir internetten film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder