30 Haziran 2012 Cumartesi

Gizemli Adaya Yolculuk film indir -#124; Journey 2: The Mysterious Island -#124; Türkçe -#124; BluRay 1080p



Hd film kalitesinde Gizemli Adaya Yolculuk filmini buradan Türkçe dil seçenekli ve tek link halinde indirebilirsiniz. Keyifli indirmeler ve keyifli izlemeler dileriz.
Fullfilmindir.com size iyi seyirler diler. Güncel vizyon film ve diziler ile hep sizinleyiz. Tek link film indirme siteniz.
Gizemli Adaya Yolculuk 2012 fullfilmindir.com Sean Anderson, okyanusun ortasında gizemli bir adadan şifreli bir sinyal alır. Sean-#8217;i durduramayacağını anlayan üvey babası Hank, maceraperest Sean ile ipuçlarının peşinden gider. Yolculuklarına helikopter pilotu Gabato ve onun genç, güzel ve bir o kadar inatçı kızı Kailani de eşlik edince gizemli adaya yönelen ekip tamamlanır. Bir hortum fırtınası sonrasında gözlerini kumsalda açan ekip, geçidi keşfetince cennet gibi bir manzarayla karşılaşırlar. Altından şelaleler, volkanlar, farklı canlı türleri ve daha bir çok sır artık onları beklemektedir. Tabii Sean'ın büyükbabasıyla birlikte.


Gizemli Adaya Yolculuk film indir
Gizemli Adaya Yolculuk film indir | Journey 2: The Mysterious Island | Türkçe | BluRay 1080p gönderen : fullfilmindir.com
Gelen Aramalar: gizemli adaya yolculuk indir,gizemli adaya yolculuk 2,gizemli adaya yolculuk 2 indir,tek link ada 2 indir,gizemli adaya yolculuk full indir,gizemli adaya yolculuk indir türkçe,gizemli adaya yolculuk türkçe dublaj hd indir,gizemlı adaya yolculuk 2 izle,gizemli adaya yolculuk altyazılı hd indir,gizemli adaya yolculuk 1 film izle net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder